Aanbod bedrijven

In het kader van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit kunt u als werkgever groepslessen aan uw medewerkers aanbieden. Daartoe heb ik voor u de volgende mogelijkheden:

                                     

Yoga                                      

Uit je hoofd, in je lijf! (Power) yoga draagt er voor uw medewerkers aan bij dat zij weer verbinding maken met het lichaam en de geest tot rust brengen. Op een actieve manier ontspannen in stilte of met muziek. Het resultaat na een uur yogales voor de deelnemers is dat ze weer de rust zullen ervaren en zich de rest van de dag energiek voelen.

Vitality walk

Samen buiten zijn met collega’s onder elkaar, teambuilding, je hoofd leeg maken, ontspannen, duurzaam inzetbaar blijven als medewerker… Door middel van een vitality check kijken we met elkaar wat er nodig is binnen jullie bedrijf. Dit doen we natuurlijk niet vanachter het bureau maar in de frisse buitenlucht.

H.I.I.T.           

Bij een High intensity interval training worden intensieve oefeningen afgewisseld met minder intensieve oefeningen of rust. Het is een pittige training van 30 minuten waarmee de deelnemers vooral het cardiovasculaire systeem trainen. Het grootste voordeel van HIIT is dat het minder tijd kost en betere resultaten oplevert doordat de intensiteit hoger is dan bijvoorbeeld bij joggen. De deelnemers verbranden dus meer calorieën.

 

Heb ik uw interesse gewekt? Neem dan contact met me op via het contactformulier.