Noor’s Vitality Walk

De Vitality Walk is niet zomaar wandelen…

In deze 8-weekse cursus gaan we samen op pad (letterlijk en figuurlijk) naar jouw Vitaliteit! Hoe ziet dit eruit?

Allereerst volgt er voor iedereen afzonderlijk een intake gesprek, daarna volgt er wekelijks een wandeling in een kleine groep (max. 4 personen) waarin we ingaan op ieders persoonlijke doelstelling. Tenslotte sluiten we deze 8-weekse cursus ook weer af met een individueel feedback gesprek.

Wat jíj nodig hebt om jouw vitaliteit te versterken kan van alles zijn en is voor iedereen verschillend. Het kan zijn op het gebied van ontspanning of voeding, bewegen of een positievere mindset. Door het inzetten van de vitaliteitsscan kom je erachter waar jouw focus mag komen te liggen om tot meer vitaliteit te komen. Middelen die we in kunnen zetten zijn o.a.:  meer/ anders bewegen, ontspanning, mindfulness, ademhaling, muziek, NLP, gezonde(re) voeding, meditatie, yoga … net waar jíj behoefte aan hebt.

Doordat we in de groepje wandelen kan je ook iets opsteken van elkaars verhaal en elkaar daarin juist ondersteunen.  Wát jij aan de groep wilt vertellen is natuurlijk aan jou.  Al wandelend gaan we dus op pad naar meer vitaliteit!

We starten wanneer het jou uitkomt en plannen de daarop volgende data in overleg (met de groep). Ook op zondag is een mogelijkheid. Wil je er meer over weten? Neem dan contact met me op via het contactformulier of mail naar: NoorLoeff@outlook.com

Wil je liever alleen de Vitality walk, dus zonder intake en/of feedback gesprek. Dat kan natuurlijk ook.. let me know!